Υπηρεσίες

MICROBLADING BROW TATTOO “ΤΡΙΧΑ-ΤΡΙΧΑ & σκίαση”

Είναι μια τεχνική, όπου σχεδιάζουμε λεπτές τρίχες, απομίμηση των φυσικών. Έτσι τα φρύδια δείχνουν πλούσια, πυκνά και χωρίς κενά. Ενδείκνυται για κανονικό, μεικτό και ξηρό τύπο δέρματος. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 1 με 3 χρόνια, ανάλογα με τον τύπο δέρματος και του ιατρικού ιστορικού του κάθε πελάτη/πελάτισσας. Είναι μια εξειδικευμένη μέθοδος, που απαιτεί ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, εμπειρία, αισθητική αντίληψη και συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής.

Γίνονται μετρήσεις του προσώπου και προτάσεις για την επιλογή του κατάλληλου σχήματος και χρώματος των φρυδιών.

Το χρώμα των φρυδιών μπορεί να ρυθμιστεί σε συνάρτηση με το αυθεντικό χρώμα, δίνοντας έτσι πιο ρεαλιστική εμφάνιση.

Συστήνεται κάθε 8-12 μήνες (YEARS TOUCH UP) να γίνεται, ανανέωση του ημιμόνιμου μακιγιάζ για να διατηρείται το αποτέλεσμα του χρώματος και του σχήματος. 

OMBRE BROW SHADING

Είναι μια σύγχρονη τεχνική για πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα αφού δημιουργεί σκιά ανάμεσα στις ήδη υπάρχουσες τρίχες, τελειοποιώντας το σχήμα των φρυδιών και τα κάνει να δείχνουν πιο γεμάτα. 

Εξαιρετική επιλογή για λιπαρά και ώριμα δέρματα, όπως και για cover up (διόρθωση παλιού tattoo). Το αποτέλεσμα αυτής της τεχνικής μπορεί να είναι extreme natural έως bold brows αναλόγως τις ανάγκες του φυσικού φρυδιού και τις επιθυμίες της πελάτισσας. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 1 με 3 χρόνια, ανάλογα με τον τύπο δέρματος και του ιατρικού ιστορικού του κάθε πελάτη.

Συστήνεται κάθε 8-12 μήνες (YEARS TOUCH UP) να γίνεται ανανέωση του ημιμόνιμου μακιγιάζ για να διατηρείται το αποτέλεσμα του χρώματος και του σχήματος. 

COMBO BROW TECHNIQUE (MICROBLADING & PMU SHADING)

Είναι μια τεχνική, όπου σχεδιάζουμε λεπτές τρίχες, απομίμηση των φυσικών μαζί με σκίαση. Είναι συνδυασμός δυο τεχνικών MICROBLADING & PMU. Με αυτή την μέθοδο επιτυγχάνουμε ένα γεμάτο φρύδι με ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Ενδείκνυται για κανονικό, μεικτό, λιπαρό και ξηρό τύπο δέρματος. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 1 με 3 χρόνια, ανάλογα με τον τύπο δέρματος και του ιατρικού ιστορικού του κάθε πελάτη/πελάτισσας. Είναι μια εξειδικευμένη μέθοδος, που απαιτεί ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, εμπειρία, αισθητική αντίληψη και συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής.

Γίνονται μετρήσεις του προσώπου και προτάσεις για την επιλογή του κατάλληλου σχήματος και χρώματος των φρυδιών.

Το χρώμα των φρυδιών μπορεί να ρυθμιστεί σε συνάρτηση με το αυθεντικό χρώμα, δίνοντας έτσι πιο ρεαλιστική εμφάνιση.

Συστήνεται κάθε 8-12 μήνες (YEARS TOUCH UP) να γίνεται ανανέωση του ημιμόνιμου μακιγιάζ για να διατηρείται το αποτέλεσμα του χρώματος και του σχήματος. 

TENDER HAIR TECHNIQUE (PMU HAIRSTROKES)

Είναι η ΝΕΑ τάση παγκοσμίως σε όλα τα blogs και sites. Δημιουργεί ένα φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια που μπορούν να το επιλέξουν και γυναίκες με λιπαρά δέρματα. Στη συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιούμε nano βελόνες για να επιτύχουμε ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα- προσομοίωση των φυσικών μας τρίχων. Γι’ αυτή την εξιδεικευμένη τεχνική, επιβάλλεται η τεχνίτρια να είναι PRO ARTIST για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 1 με 3 χρόνια, ανάλογα με τον τύπο δέρματος και του ιατρικού ιστορικού του κάθε πελάτη/πελάτισσας. Είναι μια εξειδικευμένη μέθοδος, που απαιτεί ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, εμπειρία, αισθητική αντίληψη και συμμόρφωση με τους κανόνες υγιεινής.

Γίνονται μετρήσεις του προσώπου και προτάσεις για την επιλογή του κατάλληλου σχήματος και χρώματος των φρυδιών.

Το χρώμα των φρυδιών μπορεί να ρυθμιστεί σε συνάρτηση με το αυθεντικό χρώμα, δίνοντας έτσι πιο ρεαλιστική εμφάνιση.

Συστήνεται κάθε 8-12 μήνες (YEARS TOUCH UP) να γίνεται ανανέωση του ημιμόνιμου μακιγιάζ για να διατηρείται το αποτέλεσμα του χρώματος και του σχήματος. 

LIP ΤΑΤΤΟΟ (AQUARELLA / OMBRE / FULL SHADING)

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ χειλιών σας δίνει τη δυνατότητα να τελειοποιήσετε το σχήμα τους, να διορθώσετε τυχών ασυμμετρίες και να τους δώσετε πιο ελκυστικό και ζωηρό χρώμα. Δίνει όγκο στα μικρά και λεπτά χείλη, και τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα και σαρκώδη. Το αποτέλεσμα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ χειλιών διαρκεί από 1 έως 2 χρόνια.  Συστήνεται κάθε 8-12 μήνες (YEARS TOUCH UP) να γίνεται ανανέωση του ημιμόνιμου μακιγιάζ για να διατηρείται το αποτέλεσμα του χρώματος και του σχήματος. 

EYELINER ΤΑΤΤΟΟ (WING / SMOKEY / LASH ENHANCEMENT EYELINER TATTOO)

Πρόκειται για μια μέθοδο που έχει ως στόχο, να τονίσει το βλέμμα και να βελτιώσει το σχήμα των ματιών.

Είναι ιδανικό για όσες γυναίκες θέλουν να τονίσουν το βλέμμα τους και είναι λάτρεις του μακιγιάζ ματιών eyeliner και μολυβιού. Σας απαλλάσσει από το καθημερινό μακιγιάζ. Εφαρμόζουμε το eyeliner tattoo με γνώμονα το σχήμα των ματιών και τις επιθυμίες της πελάτισσας, ώστε να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα διαρκεί από 1 έως  2 χρόνια. Συστήνεται κάθε 8-12 μήνες (YEARS TOUCH UP) να γίνεται ανανέωση του ημιμόνιμου μακιγιάζ για να διατηρείται το αποτέλεσμα του χρώματος και του σχήματος. 

LASER CANDELA REMOVAL BODY TATTOO & PMU

Η πιο διαδεδομένη μέθοδος για  αφαίρεση  BODY TATTOO & SEMI PERMANENT PMU & MICROBLADE   ειναι  με την μέθοδο     LASER REMOVAL candela Alex TRIVANTAGE  Τα λέιζερ είναι ακτίνες φωτός, οι οποίες καταστρέφουν τους κόκκους της χρωστικής ουσίας του τατουάζ βρίσκονται κάτω από το δέρμα σε βάθος περίπου ενός χιλιοστού και ισως κ σε βαθυτερο σημειο αναλογα το χτυπημα που εχει υποστει το δερμα οπου   αποβάλλονται στη συνέχεια από τα κύτταρα του αμυντικού συστήματος.

H διαδικασία αφαίρεσης ενός τατουάζ μικρού ή μεσαίου μεγέθους από έναν έμπειρο χειριστή διαρκεί συνήθως 10-30 λεπτά. Αν το μέγεθος του τατουάζ υπερβαίνει τις δύο παλάμες συνήθως συνιστούμε να δουλέψουμε κομμάτι κομμάτι το ταττοο σε σπαστό χρονικό διάστημα των 10 ήμερων.  

Τα χρώματα που αφαιρούνται πιο αποτελεσματικά είναι το μαύρο, το μπλε-σκούρο, το μπλε και το πράσινο, ενώ δύσκολα αφαιρείται το κόκκινο και το πορτοκαλί και ακόμα πιο δύσκολα το κίτρινο και το άσπρο για αυτό και η κάθε αφαίρεση δεν έχει το ίδιο χρονικό αποτέλεσμα.

Για την αφαίρεση ενός τατουάζ απαιτούνται παραπάνω από 1-2 συνεδρίες πολλές φόρες και παραπάνω αν χρειαστεί  για να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα όπου υπάρχει κενό  μεταξύ των οποίων μεσολαβεί διάστημα ενός μήνα.

Πόσο αποτελεσματική είναι

Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες όπως είναι το χρώμα, το είδος της χρωστικής ΙΝΚ , ORGANIC PIGMENTS , INORGANIC PIGMENTS οπως και    η παλαιότητα του τατουαζ , η φύση του αν εχει γινει απο  επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό χερι … η περιοχή που έγινε, καθώς και η «ποιότητα» του δέρματος οπως και το βαθος .

Είναι επώδυνο;

H αληθεια ειναι πως η  εφαρμογή του λέιζερ δεν είναι τελείως ανώδυνη, όμως τις περισσότερες φορές ο πόνος είναι ανεκτός, ακόμη και χωρίς τη χρήση αναισθητικών. Aνάλογα με το μέγεθος του τατουάζ και το σημείο στο οποίο βρίσκεται, ο ασθενής μπορεί να χρησιμοποιήσει τοπικά -μία ώρα πριν την επέμβαση- κάποια αναισθητική κρέμα, ώστε να νιώσει όσο το δυνατόν μικρότερο πόνο κατά την αφαίρεση.

 Προσωπικά  συστήνουμε το  LASER CANDELA  ιδίως στα δύσκολα  BODY TATTOOS διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος ολικής αφαιρέσεις. 

SALINE REMOVEL-ΑΦΑΙΡΕΣΗ

Το saline removal tattoo ενδείκνυται σε PMU & MICROBLADING tattoo ώστε να μπορέσουμε να αφαιρέσουμε χρωστικές (pigmentation), χωρίς να δημιουργήσουμε ουλές, εγκαύματα ή τραυματισμό του θύλακα της τρίχας.

Επιλέγουμε αυτή την τεχνική για ολική αφαίρεση ενός tattoo ή για αποχρωματισμό παλιού tattoo, ώστε η PRO ARTIST να επέμβει δημιουργώντας νέο σχήμα και χρώμα. Αυτή η τεχνική αφαίρεσης μας εξασφαλίζει τη ΜΗ μεταφορά μικροσωματιδίων των χρωστικών στους λεμφαδένες που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τον οργανισμό μας.

COVER UP OLD PMU & MICROBLADE TATTOO

Η διαδικασία ενός COVER UP και διόρθωση χρώματος ενός παλιού ταττοο χρειάζεται εμπειρία και ΓΝΩΣΗ. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί από αρχάριο ΑΡΤΙΣΤ παρά μόνο από ΕΜΠΕΙΡΟ ΤΕΧΝΙΤΗ / PRO ARTIST διαλέγουμε αυτήν την τεχνική μόνο σε περιπτώσεις που   δεν χρειάζονται τεράστιες  αλλαγές  σε σχήμα και σε χρώμα όπου μπορεί ο έμπειρος PRO ARTIST  να επέμβει στο ήδη υπάρχων ταττοο .
 Διαλέγουμε επίσης  αυτί την τεχνική για να  ανανεώσουμε ένα ταττοο σε χρώμα  ” COLOR CORRECTION ¨” όπου μπορεί να έχει χάσει η αλλαξη την χρωστική του από φυσική φθορά / ήλιο / σολαριουμ / φαρμακευτική αγωγή / αυτοανοσο/ έλλειψη σιδήρου η ακόμα και το σημαντικοτερο από όλα η ΜΗ   φροντίδα  και  πρόληψη απο την πελάτισσα όπως π.χ να μην φοράει αντηλιακό SPF 50  στο ταττοο  και  να έχει υποστεί φθορά, ωστόσο μετά την πρώτη συνεδρία πάντα  αναφέρουμε και  συστήνουμε  το λεγόμενο YEARS TOYCH up του ταττοο σας( κάθε χρόνο)  ώστε να είναι πάντα καλοσχηματισμένο και   διατηρημένο  σε χρώμα/ ένταση και σε απόχρωση . 
 
Στην περίπτωση που δεν μπορεί ο pro ARTIST να διορθώσει  ένα παλιό Pmu / microblade tattoo θα χρειαστεί αφαίρεση είτε με SALINE REMOVAL η   LASER CANDELA REMOVAL  πάντα με συνεννόηση και καθοδήγηση από την PRO ARTIST για ένα σωστό και άρτιο αποτέλεσμα . 

HENNA / HYBRID GEL BROW

Η henna / hybrid gel brow είναι φυσικό προϊόν, που βελτιώνει το σχήμα και το χρώμα της τρίχας των φρυδιών, δίνοντας φυσικό αποτέλεσμα. Αποτελεί ιδανική λύση για όσες γυναίκες θέλουν να τονίσουν και να διορθώσουν το σχήμα των φρυδιών τους, ενώ ταυτόχρονα είναι και μια δοκιμή για όσες διστάζουν να προχωρήσουν σε κάτι πιο μόνιμο, όπως είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών. Η henna / hybrid gel brow είναι ιδανική λύση για όσες γυναίκες θέλουν να βάψουν με ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ χωρίς χημικά, τυχόν κενά που υπάρχουν από πιθανή αραίωση φρυδιών . Το αποτέλεσμα της henna / hybrid gel brow διαρκεί συνήθως από 2 έως 4 εβδομάδες ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

BROW LAMINATION KERATIN BOOSTER & TINT

Η νέα τεχνική που υπόσχεται τέλεια φρύδια, ακούει στο όνομα brow lamination. Πρόκειται για μια ανώδυνη διαδικασία με θεαματικά αποτελέσματα. Ανυψώνει τις φυσικές τρίχες των φρυδιών, δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα για ένα γεμάτο και πλούσιο φρύδι. Παράλληλα μπορούμε συνδυαστικά με το henna gel να γεμίσουμε τυχόν κενά που υπάρχουν στο φρύδι, δίνοντας ένα bold brow εφέ. Το αποτέλεσμα διαρκεί συνήθως από 6-8 εβδομάδες και συνίσταται επανάληψη για τη διατήρηση του.

LASH LIFT & TINT

Mε την τεχνική lash lift & tint ανασηκώνεται μία μία η φυσική βλεφαρίδα από τη ρίζα μέχρι την άκρη της. Με την εφαρμογή αυτής της καινοτόμου μεθόδου επιτυγχάνεται η ανόρθωση των βλεφαρίδων, ενώ η καμπυλότητά τους γίνεται πιο έντονη χρησιμοποιώντας παράλληλα και TINT (βαφή), αναβαθμίζοντας έτσι το βλέμμα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό! Σε αντίθεση με τα extensions βλεφαρίδων, η χρήση mascara επιτρέπεται μετά τα 2 εικοσιτετράωρα και το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Το lash lift & tint δεν ταλαιπωρεί τις φυσικές μας βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα διαρκεί από 4-6 εβδομάδες.

GOLDEN GUA SHA FACE MASSAGE

Το μασάζ με Gua Sha στο πρόσωπο έχει χαρακτηριστεί ως “botox της Ανατολής“, λόγω των αποδεδειγμένων αντιγηραντικών του ιδιοτήτων. Συμβάλλει στη λεμφική αποστράγγιση και την αποσυμφόρηση του προσώπου. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μύες του προσώπου δεν κινούνται τόσο όσο οι υπόλοιποι μυς του προσώπου. Οι κινήσεις, λοιπόν, με το Gua Sha ενισχύουν την κίνηση της λέμφου και οδηγούν σε μια πιο φρέσκια και καθαρή εμφάνιση. Αποτοξινώνει το δέρμα και ενεργοποιεί τη            μικρό-κυκλοφορία του αίματος, προάγοντας έτσι την οξυγόνωση της επιδερμίδας.

Χαρίζει άμεσα ανορθωτικό αποτέλεσμα και επαναπύκνωση στο οβάλ του προσώπου, χάρη στην ενδυνάμωση των μυών.

ΟΦΕΛΗ

  • Ενίσχυση κυκλοφορίας του αίματος
  • Επαναφορά ελαστικότητας
  • Ανόρθωση & ενδυνάμωση των μυών του προσώπου
  • Παραγωγή κολλαγόνου & ελαστίνης
  • Κινητοποίηση λέμφου
  • Ορατή αποτελεσματικότητα κατά της κυτταρίτιδας
  • Λείανση & πρόληψη ρυτίδων

Αποσυμφορίζει & “διαλύει” τα σημεία της έντασης                               

HYALURONIC FILLERS WITH OUT NEEDLES

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα απολύτως ασφαλές υλικό που χρησιμοποιείται στην αισθητική ιατρική για να δώσει όγκο και να διορθώσει το σχήμα των χειλιών.

 

Συνήθως επεμβαίνουμε στα χείλη είτε για να διορθώσουμε το σχήμα είτε για να αποκαταστήσουμε τον χαμένο όγκο, έτσι ώστε τα χείλη να δείχνουν απόλυτα φυσικά.

Με τα νέα υλικά που υπάρχουν πλέον στη διάθεσή μας, η αύξηση του μεγέθους των χειλιών και η διόρθωση του περιγράμματός τους, γίνεται άμεσα και με ασφάλεια.

Για την εφαρμογή, προτιμούμε ένα λεπτόρρευστο υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους.

Το ειδικά επεξεργασμένο υαλουρονικό οξύ είναι απολύτως ασφαλές, σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους που εκτός από αφύσικα αποτελέσματα είχαν και ανεπιθύμητες αντιδράσεις (σιλικόνη).

Πρόκειται για έναν μη ενέσιμο τρόπο εφαρμογής του αποτελεσματικό οξέος χωρίς τη χρήση βελόνας ακίνδυνο και αποτελεσματικό. Η εφαρμογή γίνεται με τη χρήση ειδικής συσκευής HYALURON PEN/GUN  που διοχετεύει το υαλουρονικο οξύ μέσω μιας μικρής οπής με πολύ υψηλή πίεση. Η διαδικασία είναι γρήγορη και ανώδυνη. Στα χείλη ο σκοπός είναι να δώσουμε τον σωστό όγκο και σχήμα. Για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, απαιτούνται μέχρι 4 συνεδρίες ανά 2 εβδομάδες. Αυτό διαφοροποιείτε από το αποτέλεσμα που επιθυμεί η κάθε πελάτισσα. Στη πρώτη συνεδρία συνίσταται 1ml υαλουρονικού.

EXTENSION EYE LASHES “CLASSIC 1 BY 1”

Τα extension βλεφαρίδων ONE BY ONE τρίχα-τρίχα αποτελούν την πρώτη και πιο δημοφιλή μέθοδο για τοποθέτηση extensions.

Αν επιθυμείτε όμορφες βλεφαρίδες για μια ιδιαίτερη περίπτωση είτε για να τις απολαμβάνεται στην καθημερινότητά σας, η μέθοδος one by one τρίχα τρίχα είναι η κατάλληλη τεχνική.

Για την εφαρμογή των extension βλεφαρίδων με τη συγκεκριμένη μέθοδο, χρησιμοποιούμε την αναλογία, σε μια φυσική βλεφαρίδα τοποθετούμε ένα extensions.

Έτσι, λοιπόν, με τη μέθοδο ΟΝΕ ΒΥ ΟΝΕ τρίχα-τρίχα, έχουμε ένα μοναδικό και φυσικό αποτέλεσμα.

Για να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα της αρχικής τοποθέτησης, συστήνουμε να γίνεται συντήρηση κάθε 3 με 3,5 εβδομάδες maximum.

EXTENSION EYE LASHES “VOLUME 2D-3D”

Το 3D VOLUME είναι η νέα τάση της μόδας στα extensions eyelashes. Αυτή η τεχνική προσθέτει όγκο και ένταση στις φυσικές βλεφαρίδες. Οι βλεφαρίδες δεν τοποθετούνται μια – μια όπως στην τεχνική ONE BY ONE τρίχα-τρίχα, αλλά πάνω σε κάθε φυσική βλεφαρίδα, κολλάει ένα τουφάκι που αποτελείται από 3 extensions.

Οι συγκεκριμένες βλεφαρίδες, είναι πολύ λεπτές και ανάλαφρες με αποτέλεσμα να φαίνονται εντελώς φυσικές.

Για να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα της αρχικής τοποθέτησης, συστήνουμε να γίνεται συντήρηση κάθε 3 με 3,5 εβδομάδες maximum.

EXTENSION EYE LASHES “MEGA VOLUME 5D-7D”

Το MEGA VOLUME είναι μια τεχνική σχετικά καινούργια. Με αυτή τη μέθοδο ενισχύουμε πολύ την πυκνότητα των φυσικών μας βλεφαρίδων. Στη συγκεκριμένη τεχνική, δημιουργούμε 1 τουφάκι με 8-10 λεπτά τριχάκια extensions και το τοποθετούμε σε μια φυσική βλεφαρίδα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή από την τεχνίτρια να αξιολογήσει σωστά τη μορφολογία της φυσικής βλεφαρίδας. Διότι η συγκεκριμένη τεχνική, απαιτεί δυνατές και υγιείς φυσικές βλεφαρίδες.

Για να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα της αρχικής τοποθέτησης, συστήνουμε να γίνεται συντήρηση κάθε 3 με 3,5 εβδομάδες maximum.

BRIDES MAKE UP ΝΥΦΙΚΟ

WAITING TEXT

GLAM MAKE UP

I HAVE PHOTOS………. I AM WAITING FOR TEXT

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ ΜΕ ΚΕΡΙ

WAITING TEXT

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΦΡΥΔΙΟΥ ΜΕ ΚΕΡΙ & ΚΛΩΣΤΗ

WAITING TEXT

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΙ

WAITING TEXT

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΙ

WAITING TEXT