Έυα Ακρίβου

HEAD TRAINER
PMU VIETNAM CONNECTION ACADEMY GREECE

Ως γνωστό είμαι λάτρης και παθιασμένη με κάθε τι που καταπιάνομαι, γι’ αυτό ακριβώς διάλεξα το κόσμο της ομορφιάς.

Ας το πάρουμε από την αρχή. Λέγομαι Ευαγγελία Ακρίβου και όλοι με γνωρίζουν σαν Εύα. Η αλήθεια είναι πως άργησα να μπω στο χώρο της ομορφιάς. Οι σπουδές μου ήταν σε έναν τελείως διαφορετικό κλάδο, αυτό των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων αλλά και στον κλάδο της ΥΠΑ πολιτικής αεροπορίας. Στα χρόνια που ήμουν εργαζομένη σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, έτυχε να γνωρίσω τον άνθρωπο που μου άλλαξε εντελώς την κατεύθυνση μου, τον FREDDY KALOBRATSO. Είδε σε μένα το ταλέντο μου και την αγάπη που είχα στο μακιγιάζ, και μου πρότεινε μια συνάντηση από κοντά στη σχολή του (FREDDY MAKEUP STAGE).

Μετά  από αυτή τη μοιραία συνάντηση ήρθαν τα πάνω- κάτω στα επαγγελματικά μου (με την καλή έννοια)!!!!

Ακολούθησα και τέλειωσα την σχολή με άριστα σαν PRO MAKE UP ARTIST. Στη αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας, συνεργάστηκα με την εταιρεία  MAC COSMETICS-BURBERRY BEAUTY με άπειρα backstage shows και με τους μεγαλύτερους οίκους σχεδιαστών CELIA KRITHARIOTI, MI-RO, ZOLOTAS, ZOULIAS V, κτλ. ….. όπως και επικεφαλής ομάδων στα MAD WALK.

Στη πορεία των χρόνων κατάλαβα, πως το κομμάτι του μακιγιάζ είχε κάνει τον κύκλο του και σαν μονογονεϊκή οικογένεια 2 παιδιών, έπρεπε να αυξήσω τις οικονομικές απολαβές μου.

Έτσι αποφάσισα να στραφώ στον κλάδο του ημιμόνιμου μακιγιάζ σαν λάτρης του BODY TATTOO η ίδια…..

Και κάπως έτσι ξεκινάει η καινούργια μου σταδιοδρομία στο χώρο του MICROBLADING – PMU TATTOO, με εκπαιδεύσεις από καταξιωμένους σε παγκόσμιο επίπεδο, εκπαιδευτές, όπως….

KSENIJA KARABEGOVIC (KROATIA), WILL ANTHONY (USA), SOFIA TERRON (SPAIN), NATALIYA YEREMENKO (ESTONIA), MELODY TAN (USA), SOULA KOUTSOGIANNAKI (GREECE), NATALIA BABENKO (GREECE) MARIA LOUKA (GREECE), AKIRA NITSCHE (GERMANY), THUY MOON (VIET NAM).

Μετά από σκληρή δουλειά και ατέλειωτες ώρες εφαρμογών σε ένα mini studio από όπου ξεκίνησα,   άρχισα να έχω μεγάλη ζήτηση στο να εκπαιδεύσω … Έτσι ήρθε το επόμενο βήμα… να μου προταθεί ο τίτλος της HEAD TRAINER της ακαδημίας KEC ACADEMY WOLD WIDE στην Ελλάδα, από την MASTER trainer KSENIJA KARABEGOVIC και η αλλαγή σε έναν μεγαλύτερο επαγγελματικό χώρο.  Μετά από μεγάλη προσπάθεια και το ταξίδι μου στο Pen Arena Vietnam παρακολουθώντας Advance techniques PMU από τους Grand Masters, κατάφερα να αναπτυχθώ στον χώρο κερδίζοντας τον τίτλο της HEAD TRAINER της PMU VIET NAM CONNECTION ACADEMY GREECE, με στόχο πάντα οι πρωτοποριακές τεχνικές της Ασίας να είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη και πόσο μάλλον στην Ελλάδα, απευθείας από την γενέτειρα Χώρα του PMU.

Κάπου εδώ κλείνω, λέγοντας ότι ποτέ δεν είναι αργά να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας, αρκεί να το θέλουμε πολύ και να παλεύουμε γι’ αυτά.

 Το moto μου είναι, JOIN OUR TEAM OF EDYCATION DREAM BIG AND GO FOR IT….LEVEL UP